WEKO3
アイテム / Identification of characteristic aroma components and study on quality stabilization in rice-flavor baijiu / Abstract_印 -_3515720080_2020
Abstract_印 -_3515720080_2020
ファイル | ライセンス |
---|---|
Abstract_印 -_3515720080_2020.日本語.pdf (163.7 kB) sha256 bfb73b10cd16930ecf2d2c5a9ddcb305be263ff8da7ce0b4fae49467715f4aa2 |
公開日 | 2020-05-19 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | Abstract_印 -_3515720080_2020.日本語.pdf | |||||
本文URL | https://ir.kagoshima-u.ac.jp/record/15165/files/Abstract_印 -_3515720080_2020.日本語.pdf | |||||
ラベル | Abstract_印 -_3515720080_2020.日本語 | |||||
オブジェクトタイプ | abstract | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 163.7 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|